
یکی از فجایعی که الان توی مدل تغذیه ممکلت ما داره رخ میده، تغییر کاربری سیستم پخت کبابی ها است جدیدا" مد شده، کبابی ها بساط منقل و ذغال را جمع کردند و از فر متصل به گاز شهری برای کباب کردن گوشت ها استفاده میکنند و گاز متان نیمسوز جایگزین گرمای ذغال شده است .

به همین دلیل تاکید میکنم حتما" به کبابی هائی بروید که از ذغال برای کباب کردن گوشت های خود استفاده مینمایند، چون گرمای آتش ذغال همگن میباشد و بدون ضرر گوشت را کباب میکند،
همانطور که 10 هزار سال ما داریم از همین نوع روش ذغال آتش گرفته استفاده میکنیم و نمیدونم چطور شد كه یکدفعه آتیش کباب ما را هم عوض کردند و سمی شده است .
از چیز بوک جواد اونم از محمد امین
.
کم مرتبط با موضوع : کباب بناب غذای سلطنتی دوران قاجار / بناب شهر کبابیهای سنتی
CH4 + 2O2 ----> CO2 + 2(H2O
پاسخحذفاین معادله سوخت کامل گاز متان است در صورت نیمه سوز شدن تنها تغییر جایگزینی مقداری از دی اکسید کربن با مونواکسیدکربن است و کاری هم با آنزیمهای گوشت ندارد
میزان مونواکسیدکربن تولید شده توسط ذغال به مراتب از گاز طبیعی نیمسوز بیشتره