۱۳۸۷ فروردین ۲۲, پنجشنبه

بحران

 

کسی به فکر کبوترها نیست؟

 

بحران کمبود داروهای خاص در راه است دولت باید هرچه سریعتر اقدام نماید!
رئیس اتحادیه وارد کنندگان دارو با اشاره به بدهی دولت به شرکت های دارویی گفت: ادامه این وضعیت طی چند ماه آینده بحران کمبود داروهای خاص را به همراه دارد. دکتر حسین سبحانی با اشاره به اینکه 10 شرکت بزرگ وارد کننده داروهای خاص از قبیل داروهای بیماران مبتلا به سرطان، هموفیلی ، MS و... از مهر ماه سال گذشته تا به امروز بیش از 80 میلیارد تومان از دولت طلب دارند، گفت: از آنجا که داروهای فوق به دلیل گرانی با یارانه به مردم تحویل داده می شود، شرکت های وارد کننده موفق به دریافت مبلغ این یارانه ازدولت نشده اند.
وی ادامه داد: انتظار می رفت، طبق تعهد، دولت میزان این یارانه را بیشتر کند که نه تنها این اقدام صورت نگرفت که پس از انعقاد قرار داد و انجام مراحل خرید دارو، به دلیل پرداخت نشدن این وجوه از سوی شرکت های دارویی به بانک ها، بانک ها دیگر برای این شرکت ها حواله ای انجام نمی دهند. سبحانی با اشاره به اینکه وضعیت موجود طی نامه های جداگانه ای به معاونت غدا و داروی وزارت بهداشت، وزیر بهداشت و در نهایت ریاست جمهوری نیز ارسال شده است ، تصریح داشت: با کاهش شدید توان نقدینگی شرکت های وارد کننده، پیش بینی می شود، طی ماه های آتی شرکت های وارد کننده قادر به تامین داروهای مورد نیاز نباشند که این امر منجر به کمبود داروهای حیاتی و بحران های ناشی از این موضوع خواهد شد.

وی یاد آور شد: طی نامه ارسال شده به معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت که پیش از ایام تعطیلات ارسال شد، با اشاره به تعطیلات از معاونت مذکور در خواست تعیین تکلیف مطالبات معوق و تامین اقلام دارویی پیش از آغاز سال جدید شده بود که متاسفانه تا پایان سال پاسخ روشنی دریافت نشد.
رئیس اتحادیه وارد کنندگان دارو ادامه می دهد: در متن نامه ارسالی به وزیر بهداشت با اشاره به همزمانی مساله تاخیر پرداخت یارانه داروهای وارداتی از سوی وزارت بهداشت که با مساله فشارهای سیاسی بین المللی و مشکلات بانکی توام بوده و این امر عملا باعث فشار مضاعف بر توان مالی شرکت های وارد کننده شده ، آمده است؛ تاخیر در پرداخت یارانه نه تنها واردات داروهای یارانه ای را با مشکل مواجه کرده که توان محدود نقدینگی شرکت های وارد کننده باعث تحت الشعاع قرار گرفتن واردات داروهای غیر رایانه ای نیز شده است.
وی ادامه داد: در صورت تاخیر در پرداخت بدهی های بانکی مربوط به واردات داروهای قبلی با توجه به افزایش ریسک اعتباری شرکت ها ، بانک ها از گشایش L.C های جدید برای شرکت های وارد کننده خودداری خواهند کرد که این مساله عملا باعث توقف واردات این داروها خواهد شد.

لینکهای مرتبط




 

۹ نظر:

  1. بنام خدا

    و هر کس روی تسلیم و رضا بسوی خدا آرد و نکوکار باشد چنین کس به محکمترین رشته الهی چنگ زده و بدانید که پایان کارها بسوی خداست

    قرآن سوره لقمان آيه 22

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    سلام

    آیا تمایل دارید هر 3 روز یک آیه برای شما ارسال شود؟
    در صورت تمایل اعلام بفرمایید

    پاسخحذف
  2. من که خیلی نگرانم کاش میشد کاری کرد

    پاسخحذف
  3. به اهری بودنم افتخار می کنم
    .
    .
    متولد 61 اهرم
    .
    .
    .
    به منم سر بزنید
    .
    .
    سبز باشین

    پاسخحذف
  4. کاش فقط بحران کمبود داروهای خاص در راه بود
    .
    .
    هزار بحران دیگه در راه است!!!!

    پاسخحذف
  5. سلام.باید همه بریم لبنان و فلسطین زندگی کنیم تا دولت بفکر ما هم باشد.

    پاسخحذف
  6. آرزو می کنم که این مشکل هرچه سریعتر حل شود . خدا هیچ بیماری را بدون دوا و درمان نگذارد . دیگر نمی دانم چی بگویم .

    پاسخحذف
  7. کاش مسئولین مستقیم بیماران خاص به اندازه شما فکر بیماران خاص و مسئولیتشان در این خصوص بودند

    پاسخحذف
  8. ای بابا اینها جان آدمهای سالم را میگیرند تو قع دارید به فکر داروی بیماران باشند خودشان که مشکلی ندارند حتی فسیلهایشان را برای معالجه میفرستند لندن و یارانه را هم بنام مردم بیچاره و به کام خودشان مصرف وارد کردن میوه و بنزین

    پاسخحذف

نظرتان راجع به این مطلب چیست ؟